Na spletni strani blanshcreations.com uporabljamo piškotke za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
V REDU

Slide 1

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

UPRAVLJALEC PODATKOV

S spletno stranjo www.blanshcreations.com upravlja podjetje Kaliria, založništvo, Blanka Volavšek Šimonović, s.p. Lastniki spletne strani se zavezujemo, da bomo spoštovali vaše pravice do zasebnosti in veljavno zakonodajo, ki ureja področje zasebnosti in varstva osebnih podatkov.

 

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

V podjetju obdelujemo osebne podatke, ki nam jih prostovoljno zaupate:

- ko se prijavite na e-novice (ime in elektronski naslov),

- pri naročilu preko spletnega obrazca (ime, elektronski naslov, naslov),

- morebitne druge podatke, ki jih prostovoljno posredujete podjetju. 

Z naročilom na e-novice ali z naročilom preko spletnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z obsegom in namenom obdelave osebnih podatkov.

Na spletni strani se uporabljajo 'piškotki' (več o tem preberete v 'Pravnem obvestilu glede uporabe spletne strani'), vendar pa z njimi ni možno prepoznavanje imena, priimka in drugih podatkov obiskovalcev spletne strani.

 

ZAUPNOST PODATKOV

Jamčimo, da bomo osebne podatke varovali kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene, kot je navedeno spodaj. Podatkov prav tako ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja razkrili tretjim osebam (razen v primeru, če bi to od podjetja zahtevala državna oblast, zakon, sodišče ali drugi državni organi). Podatke tretjim osebam posredujemo le v primeru naročila izdelkov, ki jih tržimo na spletni strani in jih je potrebno poslati po pošti. V tem primeru posredujemo podatke, ki so nujni za dostavo blaga (ime in priimek, naslov za dostavo).

Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

 

NAMEN OBDELAVE PODATKOV

Zbrane podatke uporabljamo izključno za naslednje namene:

- za vodenje evidenc o uporabnikih do preklica posameznega uporabnika,

- za pošiljanje e-novic (če se je oseba prijavila na prejemanje e-novic),

- za obveščanje o novostih v ponudbi podjetja Kaliria,

- za pošiljanje predračunov in računov v primeru prejetega naročila na izdelke, ki se tržijo preko spletne strani,

- za dostavo naročenih izdelkov,

- za statistično in marketinško analizo uporabnikov spletne strani z namenom izboljšanja vsebine in ponudbe na spletni strani.

 

PRAVICE UPORABNIKOV

V povezavi z vašimi podatki, ki nam jih zaupate, imate naslednje pravice:

- pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov in vseh podatkov povezanih z vašo uporabo in z obdelovanjem vaših osebnih podatkov,

- pravico za popravek ali izbris vaših osebnih podatkov,

- pravico, da omejimo našo uporabo vaših osebnih podatkov,

- pravico, da prejmete osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, v strukturiranem, splošno uporabljenem in strojno-berljivem formatu (npr. Excel) in pravico do prenosa osebnih podatkov k drugemu upravljavcu podatkov,

- pravico ugovora na obdelavo vaših osebnih podatkov za določene namene,

- pravico do umika soglasja za uporabo vaših osebnih podatkov.

Prav tako imate pravico, da vložite pritožbo nadzornemu organu, to je Informacijskemu pooblaščencu, če menite, da obdelava osebnih podatkov v povezavi z vami krši predpise o varstvu osebnih podatkov.

Vse zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v povezavi z vašimi osebnimi podatki, lahko v pisni obliki naslovite na blansh@blanshcreations.com. Na vaše sporočilo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

 

HRAMBA PODATKOV

Ko nam posredujete vaše podatke, ste seznanjeni in soglašate, da v podjetju Kaliria hranimo vaše podatke ves čas do preklica. Ob preklicu so vaši podatki izbrisani iz naše evidence. Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namene, ki so navedeni v tem besedilu. To storite tako, da pišete na blansh@blanshcreations.com in napišete v naslov 'odjava'. Vaše podatke zadržimo le v namene, kot to od nas zahtevajo zakoni.

 

SPREMEMBE PRAVILNIKA ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da osvežimo Politiko zasebnosti z namenom uskladitve z aktualno zakonodajo. Vsakokratna aktualna različica bo objavljena na spletni strani.

 

DODATNA POJASNILA

Vsa vprašanja glede naše politike zasebnosti nam lahko sporočite na blansh@blanshcreations.com.

 

Politika zasebnosti in varstva osebnih podatkov je dopolnjena in veljavna od 24.5.2018.

 


 
©2014-2019 BLANSH CREATIONS Vse pravice pridržane