Na spletni strani blanshcreations.com uporabljamo piškotke za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
V REDU

Slide 1

misli o hvaležnosti

Hvaležnost razkrije polnost življenja. Spreobrne tisto, kar imamo, v zadostno in ne samo to - spreobrne zanikanje v sprejetje, nered v red, zmedo v jasnost ... Hvaležnost da smisel naši preteklosti, prinese mir današnjemu dnevu in ustvari vizijo jutrišnjega dne. 

Melody Beattie

*

Zavestno gojenje hvaležnosti je duhovno potovanje, na katerega se podamo, ko se ozremo naokrog in spoznamo, kakšne pozitivne učinke hvaležnost poraja.

Eckhart Tolle

*

Ko začenjamo razumevati darove hvaležnosti, spoznamo, da nam hvaležnost ni nedosegljiva in tuja, temveč je del spontanega radostnega izraza naše dovršene človeškosti. 

Eckhart Tolle

*

Ničesar ne pričakujem, zato sem vedno neskončno hvaležen za preproste stvari.

Ralph W. Emerson

*

Ko srce začuti, da je za sencami dnevnih dogajanj vse tako, kot mora biti, potem duša vzdrhti v radosti. Potem se prerodi v radostno hvaležnost, v zahvalo, v brezmejno veselje.

Jože Urbanija

*

Nikoli na zaključi dneva in se ne ulezi k počitku, če se prej ne zahvališ, da ti je bil dan podarjen. 

*

Hvaležnost je ritem letnih časov. Vse kar prinese letni čas drugemu letnemu času, je hvaležnost, ki obdarja s pomladjo zimo, z zorenjem pomlad, z obiljem poletje in s počitkom jesen.

 


Arhiv novic


 
©2014-2020 BLANSH CREATIONS Vse pravice pridržane