Na spletni strani blanshcreations.com uporabljamo piškotke za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
V REDU

Slide 1

ANGELSKE KARTE - ANGELSKA MODROST ZA OTROKE

Nekega dne znotraj svojega življenja se lahko srečamo z angeli, jih občutimo, vidimo ali slišimo, lahko pa samo verjamemo, da so z nami in vam želijo vse najboljše. O njih lahko beremo, poskušamo prejeti njihova sporočila ali pa v svojem življenju opazimo čudeže, ki jih povezujemo s tem, da smo v tistem času mislili na angele ali se obračali na njihovo pomoč. Nekateri otorci se z angeli srečajo sami od sebe, nekaterim pa jim jih predstavijo starši. Vsekakor je danes nemogoče, da otrok ne bi nikjer videl podobe angela in da ne bi vedel, da gre za bitja s krili, ki naj bi človeku pomagala.

Pri izdelavi angelskih kart sem se prepustila zapisoavnju sporočil. Če želite otrokom predstaviti angele, so angelske karte  zelo primerne za to, najbolj zabavno pa je to, da so namenjene ustvarjanju in da jih otroci izdelajo sami. Poljubno jih pobarvajo in sami dokončajo tudi knjižico s podrobnejšimi opisi sporočil kart. Pri opisih lahko narišejo poljubno sliko ali pa poskusijo narisati angela, kakršen je narisan na karti. Slike so preproste in so lahko za otroka izziv, kako jih narisati, otroci z več domišljije pa radi rišejo po svoje in tudi to je prav in odlično. Gotova knjižica s sporočili bo zelo unikaten izdelek otroka, na katerega bo lahko ponosen. Seveda se od otroka ne pričakuje, da bo karte končal v enem dnevu. Kadar mislite, da je pravi čas za takšno ustvarjanje, mu izročite eno stran. Če imate več otrok, razdelite vsakemu svojo stran. Dve karti si lahko ogledate tukaj.

V svojih sporočilih angeli spodbujajo otroke, da uresničijo svoje zamisli, se podajo v naravo, so pogumni, skrbijo za svoje telo, se igrajo in veselijo, zaupajo v svoje lastne sposobnosti, pomagajo drugim in so do njih ljubeči, sledijo angelskim znamenjem, mislijo pozitivno, si vzamejo čas za mir in tišino in podobno. Angeli pošiljajo svoja ljubeča sporočila kot praktične nasvete, ki jih lahko otrok uporabi v svojem vsakdanjem življenju.

Vsebina sporočil zajema naslednje teme:angelske karte

1. Čas za tišino

2. Dajanje

3. Igra

4. Ljubezen

5. Misli

6. Nove zamisli

7. Narava

8. Odgovornost

9. Odnosi z drugimi

10. Pogum

11. Prispevek svetu

12. Prošnje

13. Radost

14. Spoštovanje

15. Spremembe

16. Svobodna izbira

17. Telo

18. Težave

19. Ustvarjanje

20. Varnost

21. Začetek

22. Zaupanje

23. Znamenja

24. Želje

 

KAKO KARTE DELUJEJO?

Izvlečena karta ni nikoli naključje. Angelske karte so predane s strani angelskega sveta kot vodstvo in pomoč. Angelska sporočila se vedno nanašajo na dejansko situacijo, v kateri se vi ali otrok nahajate. Angelske energije v vsak dom prinašajo vibracije miru in ljubezni. Kartam je priloženo navodilo za izdelavo kart in knjižice s sporočili ter navodilo za uporabo kart.

 

PREDOGLED

Za predogled dveh kart in sporočil kliknite tukaj. 

 

Besedilo, ilustracije in oblikovanje: Blanka Volavšek Šimonovič

Obseg: 25 strani v nevezani obliki

Cena: 8 eur + stroški pošiljanja - ZNIŽANA CENA 6 EUR + stroški pošiljanja

Plačilo: po predračunu ali preko Paypala

Naročilo: izpolnite spodnji obrazec za naročilo, pišite na otrociinduhovnost@blanshcreations.com ali pokličite na 041 602 398

Potrebni podatki za naročilo: Ime in priimek, naslov, e-mail, način plačila

 

Naročilo izdelka

Način plačila: TRR Paypal
Ime in priimek:
Naslov:
Poštna številka:
Pošta:
Elektronski naslov:
 

Arhiv novic


 
©2014-2021 BLANSH CREATIONS Vse pravice pridržane