Na spletni strani blanshcreations.com uporabljamo piškotke za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
V REDU

Slide 1

V KRALJESTVU LJUBEZNIV KRALJESTVU LJUBEZNI 

Znotraj kraljestva ljubezni prebiva 24 vrst čudovitih živali, vse se imajo rade, spoštujejo svojo različnost in vsaka izraža ljubezen na svoj lasten način. To je njena posebna lastnost, ki jo predstavi otroku in ga spodbuja, da je takšen tudi sam (pogumen, prijazen, enkraten, pozitiven, vljuden, hvaležen, da zaupa sebi in se spoštuje, da skrbi za svoje telo in svet okrog sebe, da sprejema druge, takšne kot so, da z njimi sodeluje, se rad uči in se vedno potrudi po svojih najboljših močeh, da znotraj sebe najde svoj mir…).

Idejo za svoje delo 'V kraljestvu ljubezni' sem dobila na osnovi knjige v angleščini »The Lovables in the Kingdom of Self-Esteem« avtorice Diane Loomans. Ker se mi je zdelo, da so živali v knjigi čisto preveč na kratko predstavljene, sem vzela vse opisane živali, jim dodelila bolj slovenska imena in napisala svoje besedilo.

Vsaki živali so namenjene 3 strani:

1. Prva stran je predstavitev živali in njenih posebnih lastnosti; spodaj so dodane ilustracije otrok, ki povzemajo to, kar je najbolj pomembno.

2. Druga stran predstavlja črnobelo sliko živali, ki jo otrok pobarva. Spodaj je poučna pesmica, ki je sporočilo živali za otroka.

3. Tretja stran predstavlja ilustracije živali. Ena je zato, da jo otrok pobarva, prilepi na karton, izreže in postavi na poljubno mesto v svojem domu. Druga je namenjena izdelavi plakata. Plakat izdelate tako, da vzamete večji karton in na sredino prilepite fotografijo otroka. Vsak dan otrok ali vi izrežete sliko živali z dodano afirmacijo (eno sem dala za fante in eno za punce) in jo nalepite na plakat. Ko otrok spozna vseh 24 živali, so na plakatu nalepljene tudi slike vseh 24 živali. Otrok bo lahko vedel, da je lahko kadarkoli tudi sam kot ena izmed čudovitih živali in ravna kot ona.

Za ogled predstavitve 3 živali kliknite tukaj.

Namenoma živali niso predstavljene v knjigi, ampak na posameznih listih, saj se otroci stvari zelo hitro naveličajo, novo knjigo lahko na hitro pogledajo in jim že ni več zanimiva. Starši predstavljate živali otroku eno po eno - vsakič vzamete 3 strani, ki se nanašajo na eno žival in jo predstavite otroku takrat, ko imate čas. Po želji lahko otrok vse ilustracije po svoje pobarva in priporočljivo je, da jih sproti spravljate v mapice in na koncu sestavite v knjigo. Ker je živali ravno 24, jih lahko spoznavate v času adventa od 1. do 24. decembra in si tako polepšate predbožični čas ter hkrati otroku podarite nekaj koristnega za njegovo pozitivno samopodobo. Živali pomagajo otroku, da zaupa vase, se počuti enkratnega in ljubljenega. Seveda je delo primerno tudi za kdajkoli med letom.

Delo je primerno za otroke do približno 10. - 12. leta starosti.

Katere živali prebivajo v kraljestvu ljubezni?

Opica, lev, sova, slon, medved, bizon, bober, delfin, kit, golob, srna, povodni konj, noj, zebra, pav, panda, orel, konj, kenguru, koza, nosorog, žirafa, želva in ovca.

Katere so lastnosti 24 živali kraljestva ljubezni?

1. Jaz sem ljubezniva.

2. Jaz sem pogumen.

3. Jaz sem sposobna.

4. Rada se učim.

5. Rad se igram in zabavam.

6. Skrbim za svoje telo.

7. Skrbim za svet okoli sebe.

8. Druge imam rad takšne, kot so.

9. Sem nežen in močan.

10. Rada delim z drugimi.

11. Jaz sem prijazna.

12. Jaz sem polna radosti.

13. Jaz sem poseben in enkraten.

14. Ponosna sem, da sem takšna, kot sem.

15. Jaz sem lep.

16. Jaz sem pozitivna.

17. Rad se potrudim najbolje, kot se lahko.

18. Jaz sem vljuden.

19. Sodelujem z drugimi.

20. Jaz zaupam sama sebi.

21. Jaz cenim samega sebe.

22. Jaz sem mirna in sproščena.

23. Jaz sem mirna znotraj sebe.

24. Jaz sem hvaležna.

 

PODATKI O DELU 'V KRALJESTVU LJUBEZNI'

Besedilo, ilustracije in oblikovanje: Blanka Volavšek Šimonovič

Obseg: 73 strani v nevezani obliki

Cena: 12 eur + stroški pošiljanja - ZNIŽANA CENA 10 EUR + stroški pošiljanja 

Plačilo: po predračunu ali preko Paypala

Naročilo: izpolnite spodnji obrazec za naročilo, pišite na otrociinduhovnost@blanshcreations.com ali pokličite na 041 602 398

Potrebni podatki za naročilo: Ime in priimek, naslov, e-mail, način plačila

 

PREDOGLED

Za ogled predstavitve 3 živali kliknite tukaj.  

 

NAROČILO 

Naročilo: izpolnite obrazec za naročilo, pišite na otrociinduhovnost@blanshcreations.com ali pokličite na 041 602 398

Potrebni podatki za naročilo: ime in priimek, naslov, e-mail, način plačila

Plačilo: po predračunu ali preko Paypala

 

 

 

Naročilo izdelka

Način plačila: TRR Paypal
Ime in priimek:
Naslov:
Poštna številka:
Pošta:
Elektronski naslov:
 

Arhiv novic


 
©2014-2021 BLANSH CREATIONS Vse pravice pridržane