Na spletni strani blanshcreations.com uporabljamo piškotke za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
V REDU

Slide 1

 

PRAVNO OBVESTILO GLEDE UPORABE SPLETNE STRANI

Kaliria, založništvo, Blanka Volavšek Šimonović, s.p. je objavila to spletno stran za obiskovalce strani za namene informiranja, izobraževanja in komunikacije s podjetjem.

Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.blanshcreations.com uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.

 

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na spletni strani www.blanshcreations.com lahko uporabljate za vašo osebno, domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljena je uporaba in tiskanje informacij ter gradiv z namenom ogledovanja, branja in uporabe za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na spletnem mestu ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnega mesta za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Vse objave in vsebina z oznako Blanshblansh so last avtorja. Lahko jih natisnete za svojo osebno uporabo. Uporaba v komercialne in kakršnekoli druge namene brez pisnega dovoljenja avtorja ni dovoljena.

Uporaba spletne strani www.blanshcreations.com v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.blanshcreations.com na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

 

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.blanshcreations.com so informativne narave. Za točnost in celovitost podatkov na spletnem mestu ne jamčimo in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Ne odgovarjamo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij in gradiv na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Ne odgovarjamo za škodo, ki bi bila posledica prenašanja informacij s te spletne strani.

Ne odgovarjamo za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.blanshcreations.com, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Nismo odgovorni za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.blanshcreations.com.

Pridržujemo si pravico, da spremenimo vsebino spletne strani www.blanshcreations.com kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. 

 

Politika zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

Dopolnjene informacije v povezavi s politiko zasebnosti in varstvom osebnih podatkov skladno z novo zakonodajo (GDPR) si preberite tukaj.

 

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Politika piškotkov

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

Hkrati je z uporabo piškotkov mogoče slediti določenemu uporabniku preko različnih spletnih strani in ustvariti njegov profil, iz katerega so lahko razvidne intimne podrobnosti njegovega življenja. V praksi to prepogosto poteka prikrito, brez vednosti uporabnikov elektronskih komunikacij.

Posameznik ima ustavno in zakonsko pravico do varstva svojih podatkov – pravico do samo-odločanja o svoji informacijski zasebnosti in v tem smislu piškotki pomenijo poseg v njegovo zasebnost. Prav zato nova zakonodaja uporabo piškotkov omejuje.

Nova zakonodaja uporabe piškotkov ne prepoveduje, pač pa zaostruje pravila – pod kakšnimi pogoji in kako je piškotke in podobne tehnologije dovoljeno uporabljati. Ključno je, da morate biti uporabniki spletnih strani s piškotki seznanjeni in da vam mora biti ponujena izbira, ali želite, da spletna stran na tak način spremlja vaše aktivnosti na spletu.

Spletna stran www.blanshcreations.com uporablja piškotke za merjenje obiskanosti (Google Analytics). S piškotki ne beležimo vaših nakupovalnih navad, ne sledimo potem in korakom, po katerih opravljate nakupe in ne sledimo, kam odidete po odhodu z naše spletne strani.


 
©2014-2021 BLANSH CREATIONS Vse pravice pridržane